Vertrek Joost Groenenwegen

img001
Zoals jullie al gehoord hebben, we gaan midden Juni verhuizen naar Milaan. Dat brengt een einde aan meer dan 20 jaar wonen en werken in Rome. Het leeuwendeel van deze periode zijn we ook bij de Friezenkerk betrokken geweest. Belangrijke mijlpalen hebben we samen met onze kleine vrijwilligersparochie gevierd: ons huwelijk, doop en 1ste communie van Nicole en Isabel. We zijn samen met de Friezenkerk gegroeid tot wie we nu zijn. Het vult me met dankbaarheid te herinneren hoe onze zondagsmis een wekelijks thuiskomen is in onze Nederlandstalige gemeenschap. Onze Kerk is een "open huis voor alle Nederlandse Christenen". We mogen ook geregeld horen hoe Nederlanders na maanden lopen/fietsen bij ons aankomen. En welke geestelijke rijkdom dat met zich meebrengt.

Nu breekt voor ons een nieuwe periode aan. We zwerven uit. Maar we weten dat de deur van onze Kerk openstaat, en we hopen bij tijd en wijlen te kunnen terugkeren in onze gemeenschap, mogelijk ook als echte pelgrim, maar vooral verbonden door het geloof in onze Lieve Heer dat ons bindt.

We vertrekken niet onopgemerkt...
Na de H.Mis van zondag 10 juni, bij een kopje koffie, willen we iedereen graag groeten.

Joost

Archief 2019